Goirleseweg 34 Tilburg
013-5420606
tctwerkgroeppadel@gmail.com

Proeflidmaatschap

Voor ieder nieuw lid van PADEL@TCT is het mogelijk om tot en met juni deel te nemen aan een proefperiode voor de duur van 2 maanden (inschrijven kan dus tot en met 30 april). Na de proefperiode krijg je de keuze om een jaarabonnement af te sluiten waarbij de kosten van het proeflidmaatschap in mindering worden gebracht op de jaarcontributie. 
Hieronder staan de tarieven voor het proeflidmaatschap. Dit is echter alleen voor het spelen van padel. Voor meer informatie over tennis, verwijzen we je graag naar www.tennisclubtilburg.nl.

Inschrijfgeld Introductieperiode PadelNiet-leden
Junioren (t/m 17 jaar)
€ 20,00
Senioren (18 jaar en ouder)
€ 50,00

Bekijk hieronder per maand wat er te doen is. Er zijn activiteiten voor zowel niet-leden als leden van Tennisclub Tilburg.

Programma voorjaar – extra padel nieuws

April & mei 2019
Hussel Een keer per maand vindt op dinsdagavond een hussel avond plaats, met vrije inloop voor niet-leden. Eerstvolgende hussel avond wordt nog ingepland.
Interne competitie vindt plaats op woensdag- en vrijdagavond.

Vrijwilligers
Organisatietalent gezocht voor het opzetten van Jeugd- en Recreatie activiteiten. Meld je aan via tctwerkgroeppadel@gmail.com en draag bij aan de groei vande nieuwste sport in Tilburg. 

Baan reserveren?
Gratis voor leden van PADEL@TCT. Voor niet-leden: € 20 tot 19.00 uur en daarna € 24 per uur. Mail ons via tctwerkgroeppadel@gmail.com

Medespelers gezocht?
Na aanmelding lidmaatschap, word je toegevoegd aan een groepsapp met alle Padelspelers van TCT zodat je een oproep kunt plaatsen.