Goirleseweg 34 Tilburg
013-5420606
tctwerkgroeppadel@gmail.com

Jeugdtraining

Padel voor de jeugd is enorm interessant! Het is laagdrempelig, dynamisch en vooral heel leuk! Je kunt vanaf 5 jaar al mee doen met Padel. Omdat wij jeugd heel belangrijk vinden stoppen wij hier veel energie in. Tijdens onze padel jeugdlessen staan professionaliteit, ontwikkeling en spelplezier bovenaan!
*Onderaan deze pagina kun je jezelf aanmelden. De lessen worden zoveel als mogelijk gepland op basis van beschikbaarheid, leeftijd, niveau en voorkeur.

Reguliere lessen – 10 weken schema’s

Kosten €5,- per les
De kosten voor de jeugdlessen zijn 5 euro per les inclusief leenracket.
Inhoud
Je gaat in 10 padellessen van 60 minuten Padel leren spelen. Je mag een racket lenen of je kunt bij de trainer een racket kopen met korting.

Padelkids 5 t/m 9 jaar (stage 1)
Speelsgewijs, veilig en vooral samenwerkend gaat je kind aan de slag met de basis van Padel op de padelbaan met en zonder het padelracket! Er worden verschillende oefeningen en spelletjes gedaan waarbij ook oog is voor de sociale, cognitieve en motorische ontwikkeling.
Wij delen de lessen zo veel mogelijk op leeftijd in.

“Padel is goed voor de motorische, sociale en cognitieve ontwikkeling”

Padel Junioren 9 t/m 14 jaar (stage 2)
Tijdens uitdagende en doelgerichte oefeningen met de groep worden er allerlei technische, tactische, mentale en fysieke tips en tricks uitgedeeld om jouw spel te verbeteren! Je wordt beter en slimmer in het Padel spel en hierdoor wordt het steeds leuker en leuker. Ervaar steeds langere en spannende rally’s! Ontdek ook de junior lessen van 60 minuten.
Wij delen de lessen zo veel mogelijk op leeftijd en ervaring in.

“Hoe beter je wordt, hoe leuker!”

Padel Pre-Senioren 14 t/m 17 jaar (stage 3)
Padel is voor iedereen leuk! Leer Padel spelen en kom lessen volgen. In de groep doen we verschillende oefeningen om alle technische en tactische kennis over te brengen. Ontdek ook Padel! Elke les is er ruimte om tegen elkaar punten te spelen. Met wie wil jij graag Padel spelen en Padel skills leren? Ervaar steeds meer langere en spannende rally’s door de uitdagende oefeningen. Probeer ook de Pre-Senior lessen van 60 minuten.

De les of training gaat niet door, wat nu?

Een les kan helaas door verschillende omstandigheden niet doorgaan. Bij een overmacht situatie (denk bijvoorbeeld aan onbespeelbare padelbanen). Indien er zo’n soort situatie voorkomt zul je als persoon (privé les) of groep een tegoed ontvangen om met de trainer een inhaalles te plannen. De inhaalles(sen) zal binnen een Justpadel / Padelschool Jaspers seizoenen in overleg gepland en gegeven kunnen worden.
Mocht u door een persoonlijke reden niet aanwezig kunnen zijn, is de les helaas niet in te halen.
Let op: bij een overmacht situatie waardoor de les niet doorgaat geldt er per Padelschool Jaspers seizoen het volgende:
De eerste les is één tegoed!
De tweede les is voor de klant.
De derde les is één tegoed!
Etc.