Goirleseweg 34 Tilburg
013-5420606
tctwerkgroeppadel@gmail.com

Senior training

Reguliere lessen & trainingen – 10 weken schema’s 

Wij bieden op elk niveau reguliere lessen & trainingen aan. In een groep ga je 10 weken aan de slag met een van onze trainers. Wij werken professioneel met een doelgericht 10 weken plan om z.s.m. tot het gewenste resultaat te komen! Niet-padelleden van T.C. Tilburg betalen een toeslag voor de baanhuur.

Inhoud 60 min training
Je begint met 10 minuten warming-up, daarna gaan we werken aan het verbeteren van de techniek en vervolgens gaan we dat toepassen in spelsituaties waarbij tactische keuzes behandeld worden.

Kosten 60 min training 10 weken
Totaal: 10 weken 60 min. training: 600 euro
Met 6 personen 10 weken les = €100,-
Met 5 personen 10 weken les = €120,-
Met 4 personen 10 weken les = €150,-
Met 3 personen 10 weken les = €200,-
Met 2 personen 10 weken les = €300,- 

Inhoud 90 min training
Dit is voor diegene die echt hard willen trainen. Tijdens een 90 minuten training ga je langer en dieper op de stof in. Je hebt meer tijd om te werken aan je doelen en het in praktijk brengen hiervan!

Kosten 90 min training 10 weken
Totaal: 10 weken 90 min. training: 900 euro
met 6 personen 10 weken les = € 150,- 
met 5 personen 10 weken les = € 180,-
met 4 personen 10 weken les = € 225,-
met 3 personen 10 weken les = € 300,-
met 2 personen 10 weken les = € 450,-

Tip: Trainen met 3 (de trainer doet dan mee met de oefeningen) of 4 personen is ideaal. Bij een 10-lessenreeks komt het vaak voor dat niet iedereen elke week kan. Handig is het dan om in te schrijven met een groep van 5 of 6 en dan een schema te maken wie gaat trainen. 

Strippenkaart 10 lesuren 60 minuten – flexibel heel het jaar geldig

Voor leden van T.C. Tilburg bieden wij ook een strippenkaart aan. Als je kiest voor een lesuren-strippenkaart ben je zelf verantwoordelijk voor het meenemen van jouw trainingspartners. Kom alleen, met zijn tweeën, met zijn drieën of met vieren naar de baan. Onderling regel jij de kosten. Je kunt het gehele jaar in overleg met de trainer lessen plannen.

Kosten lesurenstrippenkaart
10 lesurenstrippenkaart = €600,- (exclusief baanhuur)
Let op: Je bent afhankelijk van de beschikbaarheid van de trainer. De lessen kunnen alleen in overleg met de trainer gepland worden.

De les of training gaat niet door, wat nu?

Een les kan helaas door verschillende omstandigheden niet doorgaan. Bij een overmacht situatie (denk bijvoorbeeld aan onbespeelbare padelbanen). Indien er zo’n soort situatie voorkomt zul je als persoon (privé les) of groep een tegoed ontvangen om met de trainer een inhaalles te plannen. De inhaalles(sen) zal binnen een Justpadel / Padelschool Jaspers seizoenen in overleg gepland en gegeven kunnen worden.
Mocht u door een persoonlijke reden niet aanwezig kunnen zijn, is de les helaas niet in te halen.
Let op: bij een overmacht situatie waardoor de les niet doorgaat geldt er per Padelschool Jaspers seizoen het volgende:
De eerste les is één tegoed!
De tweede les is voor de klant.
De derde les is één tegoed!
Etc.