Goirleseweg 34 Tilburg
013-5420606
tctwerkgroeppadel@gmail.com

Training

Padelschool Jaspers biedt een volledig padel programma aan voor volwassenen en jeugd bij T.C. Tilburg.
Door onze passie en toewijding voor padel en met onze padel diploma’s werken wij professioneel en doelgericht om zo snel mogelijk resultaat te behalen. De trainingen worden op ieder niveau verzorgt op T.C. Tilburg zowel overdag als ‘s avonds.
*Onderaan deze pagina kun je jezelf aanmelden. De lessen worden zoveel mogelijk gepland op basis van beschikbaarheid, leeftijd, niveau en voorkeur. 

Trainers

Rob Jaspers (hoofdtrainer)

Rob is een ervaren padeltrainer die zelf die zelf sinds 2009 padel speelt. Hij speelt zelf op topklasse niveau en gaat regelmatig naar Spanje om daar trainingen/clinics te volgen en toernooien te spelen. Rob is gecertificeerd padeltrainer is en geeft sinds 2016 les bij verschillende verenigingen. Tevens is hij docent Padeltrainer voor de KNLTB. Hij verzorgt hiervoor de padeltrainersopleiding voor tennisleraren. Daarnaast is hij ook de teammanager/coach van het KNLTB Nederlands padel team.

René Lindenbergh

René is een ervaren trainer die zelf in de topklasse padel speelt en veel samen traint met spelers van het Nederlands team.

Cindy Huberts
Cindy heeft jarenlang in Spanje gewoond en daar altijd op hoog niveau padel gespeeld. Terug in Nederland heeft ze jaren als captain in het Nederlands team gespeeld. Ze was in 2015 de eerste officiële padel trainer in Nederland en heeft veel ervaring in het spelen en lesgeven van padel. We zijn super gelukkig dat ze als trainster bij ons werkt.