Goirleseweg 34 Tilburg
013-5420606
tctwerkgroeppadel@gmail.com

Training

Padelschool Jaspers biedt een volledig padel programma aan voor volwassenen en jeugd bij T.C. Tilburg.
Door onze passie en toewijding voor padel en met onze padel diploma’s werken wij professioneel en doelgericht om zo snel mogelijk resultaat te behalen. De trainingen worden op ieder niveau verzorgt op T.C. Tilburg zowel overdag als ‘s avonds.
*Onderaan deze pagina kun je jezelf aanmelden. De lessen worden zoveel mogelijk gepland op basis van beschikbaarheid, leeftijd, niveau en voorkeur. 

Na het openingsevenement (11 november) wordt de indeling gemaakt voor de padeltrainingen.

Trainers

Rob Jaspers (hoofdtrainer)

Rob is een ervaren padeltrainer die zelf die zelf sinds 2009 padel speelt. Hij speelt zelf op topklasse niveau en gaat regelmatig naar Spanje om daar trainingen/clinics te volgen en toernooien te spelen. Rob is gecertificeerd padeltrainer is en geeft sinds 2016 les bij verschillende verenigingen. Tevens is hij docent Padeltrainer voor de KNLTB. Hij verzorgt hiervoor de padeltrainersopleiding voor tennisleraren. Daarnaast is hij ook de teammanager/coach van het KNLTB Nederlands padel team.

René Lindenbergh

René is een ervaren trainer die zelf in de topklasse padel speelt en veel samen traint met spelers van het Nederlands team.